OM

Vi kender alle sammen følelsen af at være draget til et sted. Følelsen af at et sted kalder på os eller vi går i et med et sted eller bliver opslugt af et rum. Det er en stærk og powerful ting, når det fysiske og den sublime individuelle oplevelse smelter sammen og det er hver gang unikt og enestående. Præcis det og den oplevelse er det jeg brænder for når jeg fotograferer og skaber arkitektur.

I mit eget liv har jeg altid være åben overfor og haft lysten til at arbejde med mange temaer og skala indenfor arkitekturen. Det har givet mig en unik indsigt i rum og processer. 

Jeg er nu nået et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har lyst til at bruge mine kompetencer bredt og udleve en drøm om at koble det praktiske og analytiske, det intuitive og erfaringsbaserede, den lille skala og den store skala.

Det gør jeg ved at jeg sidenløbende med at jeg rådgiver private og offentlige bygherrer, bygger huse og fotograferer. Netop i denne syntese opstår magien for mig. En magi som gør at jeg byder ind med en holistisk forståelse for og indsigt i det byggede miljø, en stærk intuition og en evne til at tænke visionært og bringe nye perspektiver ind.

Kontakt mig for mere info på +45 51944396 og mail@juliereinau.dk